Dessert og sødt

Brownies

Kidneybønner i kage? Ja det lyder helt gak, men den er altså god nok. Det smager nemlig virkelig godt med bønnerne i chokoladekagen. Derudover bliver kagen mere mættende, da den får et højt indhold af protein, som øger din mæthed og holder dit blodsukker stabilt. Men du skal dog stadig se den som kage og nydelse. Ja jeg er møg kedelig.

Average rating 3.7 / 5. Vote count: 30

No votes so far! Be the first to rate this post.

3.7 30
18 person

Brownie

18 person

Pynt

1. Tænd for ovnen på 150 grader varmluft.

2. Hak først kidneybønner fint i en foodprocessor, tilsæt alle andre ingredienser end kokosolie og valnødder, og kør i ca. 1 min.

3. Tilsæt lidt efter lidt den smeltede kokosolie, mens foodprocessoren kører.

4. Hæld dejen op i en skål, hak de 100 g. valnødder i mindre stykker, og vend dem i dejen.

5. Kom dejen i en lille bradepande, hak resten af valnødderne, og drys dem over dejen.

6. Bag kagen i ovnen i 25-30 minutter.

7. Tjek efter 20 min., om den er ved at være færdig. Den må helst ikke blive for tør.

Tip

Kagen kan fryses.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld