Aftensmad Frokost

Crunchy laks med edamamemos

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.3 3
2 person

Crunchy laks

2 person

Edamamemos

2 person

Tilbehør

1. Tænd for ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Kør valnødder, salt, hvidløg og chili sammen i en kaffekværn helt fint. Drys et tyndt lag rismel på laksestykkerne, pisk ægget og vand sammen, og vend først laksen i ægget, derefter i valnødderne.

3. Steg laksen i 2 min. på hver side på panden, kom den i et ildfast fad, og steg den i ovnen i 12-15 min.

4. Bland alle ingredienserne til edamamemosen i en foodprocessor eller med en stavblender. den skal ikke være alt for fin, der må gerne være lidt bid i.

5. Sund version: Kog kartoflerne i 10-20 min. indtil de er møre.

6. Damp aspargesene i 30 sekunder.

7. Servér laksen med edamamemos, asparges og evt. kartofler. Drys evt. med citronskal.

Tip

Du kan også prøve dig frem og skabe din egen yndlings crunch. Prøv evt. med nogle andre nødder, som f.eks. mandler eller cashewnødder, eller frø. Du kan også prøve med andre smagsgivere, som f.eks. ingefær, eller hvad du godt kan lide. Prøv dig frem – Måske får du skabt en utrolig lækker crunch selv.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld