5. feb 2020 Hverdagen med MK

MK teamet søger ny medarbejder

Det hele er så spændende for tiden. Der sker så mange fine ting, og jeg plus resten af teamet har hevet os selv i huden for at finde ud af, om det nu egentlig også kunne passe med den fart og form, det hele så fint tager for tiden. Men den er god nok! Og nu er det altså tid til, at der kommer nye medarbejdere i teamet, for vi kan ikke rigtig følge med mere.

Måske er du den nye medarbejder i MK?

Vi har et spændende år foran os i MK. Der er opstået muligheder, som jeg kun har turde drømme om, og de skal udnyttes til fulde. Men før det er muligt, skal der flere flotte og kloge hjerner ind i MK for at løfte opgaverne. Derfor dette indlæg – måske er det dig, vi leder efter?

Det skal du kunne.
Jeg søger en person, som har  erfaring med at skrive tekster (gerne journalist- eller kommunikationsuddannet), som har en interesse for sundhed og konceptudvikling samt kan bevare overblikket og agere projektansvarlig i et tæt samarbejde med mig på visse arbejdsopgaver. Med andre ord en stilling som favner lidt bredt, men hvor de vigtigste er, at du har dine skrive-skills i orden, at du kender til SEO samt at du har en dejlig energi og ikke regner med at skulle sidde på et kontor hver dag, hvor du er omringet af 10 kollegaer. For så bliver du skuffet.

Sådan arbejder vi i MK.
Jeg er lederen, som kører med frihed under ansvar. Jeg har en stor tiltro til mine medarbejdere og forventer, at de arbejdsopgaver som bliver uddelligeret, bliver udført efter allerbedste evne og med en høj form for kvalitet og effektivitet. Jeg kører min virksomhed med en flad struktur, hvor den gode stemning og energien man bringer med sig på arbejdspladsen og videresender til sine kollegaer, vægtes højt. Dog skal du også være indstillet på, at du til tider sidder meget alene, da vi er et team, som er meget ude af døren og jeg er i perioder ikke på kontoret i 2 uger grundet foredrag, rejser, tv og konceptudvikling. Så meget af kommunikationen med mig foregår via et digitalt forum og tlf, hvorimod teamet er samlet på vores kontor på Esplanaden i København K.

Stillingen vil være projektansættelse til en start med mulighed for forlængelse. Den består af 30+ timer/ugen de næste 4 måneder.

Du skal have cvr-nummer, da lønnen vil blive udbetalt på timebetaling og via faktura.

Er det dig, som skal være den nye person, der skal arbejde tæt sammen med mig og teamet, idéudvikle med mig og løfte det skriftlige- samt indholdsmæssige indhold i MK?

Send din ansøgning til [email protected]
Frist for ansøgning: 12. februar 2020.
Det er en fordel, hvis du i forvejen kender til MK Universet og -principperne.

Du skal være bosiddende i København og omegn, da du skal kunne være på kontoret til daglig.

Start i marts

Go´aften

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen