MK x NETTO bootcamp
16. apr 2019 Netto x MK

Bootcamptræning med Netto

Netto og MK har en fælles mission om at gøre Danmark sundere og vise danskerne, at sund kost og træning kan gøres simpel og inspirerende i den travle hverdag. For når alt kommer til alt, så ved de fleste, at det er sundere at spise større mængder grøntsager end slik i løbet af hverdagen. Men en ting er at vide det. En anden ting er at efterleve det. Det kan være svært.

Der er stadig mange mennesker, der går rundt med et syn på, at sund mad både er kedeligt og usmageligt. At det nærmest er en straf at sætte tænderne i grøntsagsfyldte retter frem for forkælelse. Den opfattelse vil jeg gerne lave om på.

Det gør jeg blandt andet ved at give dig sunde opskrifter på grøntsagsfyldte retter, hvor jeg laver retterne på lidt nye måder, som du måske ikke har set før. Hvor jeg laver retten så smagsfuld og simpel samtidig med at jeg har for øje, at de ikke må tage alt for længe at lave. Du skal kunne lave dem på travle dage. Det samme gælder træningen, uanset om du er i gang med et vægttab eller ej. Træningen skal være overskuelig og kunne passe ind i hverdagen og udføres hjemme.

Her kan du finde alle MK Universets opskrifter – til din sunde livsstil eller dit vægttab.

Hver måned finder du mig i din Netto avis, hvor jeg kommer med tips til at få mere bevægelse eller flere grøntsager ind i hverdagen. Derudover afholder Netto og jeg en stor bootcamp fra den 29. april og 4 uger frem.

Er du generelt til bootcamptræning? Få overblikket over mine MK camps her.

Jeg håber, du finder samarbejdet inspirerende. Du kan både få inspiration i din Netto avis samt herinde på bloggen.

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen