Det består campen af

I september 2012 startede jeg den første fysiske MK bootcamp. Det skete i en mindre by i Nordjylland, som hedder Aars. – Byen, jeg også kommer fra. Siden da er MK bootcamp blevet et af Danmarks mest populære livsstilsprogrammer, og over 12.000 kvinder har været på en MK bootcamp eller en MK onlinecamp.

Efter at have kørt mine fysiske MK bootcamps i 5 år, valgte jeg at lave dem til digitale camps, som kaldes MK onlinecamp, og sikke en skøn oplevelse det også blev og stadig er. – For jeg kører stadig disse camps med stor succes. Siden den 1. oktober til den 1. april har over 11.200 mennesker været på en MK camp.

SLUT MED SLANKEKURE
Du har måske prøvet flere slankekure og livsstilsændringer uden at få succes med det i det lange løb. Mit største ønske er, at du får succes én gang for alle med en sundere livsstil, så du ikke skal starte på en ny kur hver første mandag i måneden.
Jeg har udviklet et online-forløb og fundet frem til en vej, hvor det lykkes mit team og jeg at støtte dig så meget, at det rent faktisk er muligt at udføre en livsstilsændring over nettet. Du får hverken for meget eller for lidt støtte.  Du får opbakning, viden og bliver ikke mindst selvstændig, så du kan fortsætte livsstilen efter de 4 uger. Jeg ser ofte, at mennesker bliver pakket ind i vat af trænere, når de skal ændre livsstil. Noget, der resulterer i, at de har alt for svært ved at stå på egne ben, når forløbet er ovre. Det vil jeg gerne undgå her.

Forløbet er bygget op om et online fællesskab. Hvor vi alle er en del af den lukkede gruppe, og hvor du kan inspirere dine med-campere, får inspiration fra mit team og jeg, samt du får svar på dine spørgsmål inde i gruppen. Derudover modtager du daglige mails med motivation og viden plus, jeg udsender ligeledes 2 videoer om ugen med en peptalk til dig.

VI GØR DET SAMMEN
Ved at lave livsstilsændringer i et fællesskab finder man ud af, at man ikke er alene. – At det faktisk er helt normalt, at man synes det er svært, og at man kan hjælpe og motivere hinanden. Derudover er der ændret lidt på MK principperne af ren og skær erfaring fra den respons, der er kommet fra mange bootcampere og forskningen. FÆLLESSKABET er værdifuldt. Studier viser nemlig, at vi er meget bedre til at ændre livsstil, når vi gør det i fællesskab, end hvis vi kører solo show. Det er blandt andet derfor, vi ser så gode resultater efter folk har været på en 4-ugers MK camp. Men også fordi, at du vil få en masse redskaber til at ændre din adfærd én gang for alle. Så hele dit mind-set omkring den sunde livsstil ændres.

DET FÅR DU

 • 4-ugers onlineforandringsforløb
 • 3 manualer med MK principperne, MK kosten og din MK træning.
 • 4-ugers træningsprogram, som både indeholder konditions- og styrketræning. Du kan udføre træningen hjemme på stuegulvet. Hvis du ikke kan løbe, kan du sagtens være med. Det kan du også, hvis du slet ikke kan træne. Så dropper du træningen og fokuserer på kosten.
 • En masse opskrifter, som er udviklet efter MK principperne
 • 2 videoer om ugen fra mig inde på facebook gruppen
 • En mail hver dag i alle 4 uger med inspiration, viden og  tips til den nye sunde livsstil
 • Adgang til et lukket fællesskab på facebook, hvor du bliver motiveret og inspireret af andre medcampere.

HVAD KAN JEG FORVENTE

 • Ugen op til din start modtager du en mail, hvor du får dine manualer, som fortæller dig, hvordan du skal træne og spise for fremtiden. – Hvor du får viden om, hvordan du skal måle og veje dig selv, inden vi starter. Du bliver inviteret til facebook-gruppen allerede, når du tilmelder dig. Husk at ansøge om at blive medlem, da dine manualer ligger herinde.
 • Du vil modtage en mail hver dag i de 4 uger, hvor du får tips og peptalks fra mig. To gange om ugen er jeg på gruppen og svarer på spørgsmål. De andre hverdage er det en fra MK teamet, der svarer på spørgsmål.
 • Det er vigtigt, at du husker at bruge samme mail, som du har tilknyttet din facebook-konto, ellers virker linket med invitationen til facebook-gruppen ikke. Hvis din mail er anderledes, så sender du os en mail på [email protected]
 • Du bliver forkælet og inspireret.
 • Du får al den viden, du har brug for i de eksklusive manualer. Med den lukkede facebook-gruppe vil vi i et fælleskab lykkes med at ændre på vanerne, støtte hinanden og inspirere hinanden.

Med andre ord bliver du en del af et forandringsforløb, hvor jeg følger dig og gruppen tæt. Du skal egentlig bare glæde dig til at komme med på en rejse, hvor du skal lære endnu mere om dig selv, sundheden, dine vaner og din hjerne.

Jeg glæder mig til at se dig, og jeg ved, at mit team har det på samme måde.
Xx Michelle & resten af MK teamet

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne