Frokost

Rødbedebrød

Mine rødbedebrød kan du bruge som var det rugbrød. Med pålæg på, eller komme hytteost på som her. De er ret dejlige at have i fryseren. På den måde kan du hurtig lave en frokost, hvor du spiser et rødbedebrød med en form for protein ovenpå og tager noget gnavegrønt 'on-the-side' og dypper i en god dip. Hvis du vil tabe dig, så brug dem som en 'tætpakket kulhydratkilde'.

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.3 4
7 stk.

Brød

Til 1 person

Tilbehør

1. Sæt ovnen på 175 grader varmluft.

2. Skræl rødbederne, kom dem i en foodprocessor, og kør dem til fine små stykker.

3. Kom herefter de andre ingredienser i foodprocessoren, og kør alle ingredienserne sammen til en ensartet masse.

4. Form 7 små pandekager på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 20-25 minutter.

5. Spis et rødbedebrød evt. med 50 g hytteost ovenpå, og top med grøntsager efter eget valg.

Tip
Du kan fryse rødbedebrødene, og du kan også bruge dem som mini-pizzabunde: Smør dem med tomatpuré, kom parmaskinke, artiskok, rød peberfrugt og evt. list ost på, og giv dem 10 minutter i ovnen ved 175 grader. Mums! Og spis selvfølgelig gerne en salat til.

MK principperne
2 stk. brød med fyld: 1 knytnæve protein (valg frit hvilken), 1 portion fedtkilde (avocado), ½ knytnæve tætpakkede kulhydrater (havregryn og fuldkornsmel i brødet) og grøntsager.
 

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne