Snacks

Sødt kartoffelbrød

Et dejligt kartoffelbrød, der er perfekt til supper eller sammenkogteretter.

Average rating 4.6 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.6 5
18 skiver

Pynt

Fremgangsmåde

Tænd for ovnen på 175 grader varmluft.

Skræl kartoflen, skær den i mindre stykker, og kog dem i ca. 20 minutter, indtil de er så møre, at de slipper gaflen når du prikker i dem. Lad kartoffelstykkerne køle af, og blend dem derefter til en cremet masse.

Pisk vand, fiberHUSK, salt, chiafrø, græskarkerner, bagepulver og æg sammen. Tilsæt herefter kartoffelcremen, og rør mandelmel og boghvedemel i blandingen. Dejen vil være lidt klistret, men man skal kunne forme et brød med fingrene.

Bag det i ovnen i ca. 45 minutter

Tip
Brødet kan fryses.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne