Ærtepasta

Tilberedning
Ærtepasta er som navnet siger pasta lavet ud af ærte. Det varierer hvilke typer af ærtepasta, du kan finde i supermarkederne. Den mest almindelige er lavet ud af grønne ærter, som giver en flot grøn farve. Hvis du ikke kan finde ærtepasta i butikkerne, kan du sagtens skifte ud med en pasta lavet på andre bælgfrugter fx kikærtepasta, bønnepasta, edamamepasta, linsepasta mm.

Ærtepasta kan bruges til alle pastaretter. De har en smule mere bid i teksturen end normal hvedepasta, men smager skønt. Du kan med fordel lige skylle den færdigkogte ærtepasta under den kolde hane, hvis du synes de klistrer.

Næringsindhold
Ærtepasta er rig på protein og kostfibre.

MK principperne
60 g tørret / 140 g kogt ærtepasta svarer til 1 knytnæve protein.

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen