Kirsebær

Tilberedning
Kirsebær kan bruges i sunde smoothies, som topping på grød eller i bagværk. Kirsebær egner sig også godt til desserter, som et sødt element i salater eller som en del af en hurtig sund snack.

Psst, leder du efter en ny hofret til morgenmaden? Så prøv vores populære grød, og top den med friske kirkebær. Grøden er lavet på på havregryn og chiafrø og et lille strejf af kakaopulver.

Friske kirsebær kommer også til sin ret i en ‘artig’ roulade. Hvis du endnu ikke har prøvet MK’s sunde roulader til morgenmaden, så skynd dig, for mmm, de er gode. Vi har samlet alle opskrifter på roulade i e-bogen ’10 lækre roulader til morgenmaden – syndige i smagen og super sunde’. Du finder herligheden her.

Næringsstoffer
Kirsebær er rige på vitamin C.

MK principperne
100 gram kirsebær svarer til 1 stk. frugt.

Få også det store overblik over alle MK Universets sunde opskrifter.

 

MK Nyhedsbrev



Tilmeld