Kiwi

Tilberedning
Kiwifrugter egner sig godt til et nemt og lækkert mellemmåltid og som topping på skyr med granola eller i sunde smoothies. Hvis kiwien er økologisk, kan du sagtens spise skrællen. Det er nemlig især i kiwiens skræl, at alle de gode vitaminer fra kiwien sidder.

Du kan også bruge kiwi som frugt i en lækker, ‘artig’ roulade. Hvis du endnu ikke har prøvet MK’s sunde roulader til morgenmaden, så får du her opskriften på den roulade med kiwi. Mmm, den er god. Vi har samlet alle opskrifterne på roulade i e-bogen ’10 lækre roulader til morgenmaden – syndige i smagen og super sunde’. Du finder herligheden her.

Få også det store overblik over alle MK Universets sunde opskrifter.

Næringsstoffer
Kiwi er rig på både vitamin C og mineralet kalium.

MK principperne
100 g kiwi (ca. 2 stk.) svarer til 1 stk. frugt. Læs mere om MK principperne her.

MK Nyhedsbrev



Tilmeld