Tempeh

Tilberedning
Tempeh minder lidt om tofu, da det også er lavet af sojabønner. Forskellen er at tempeh er lavet af hele sojabønner, som har gæret, hvorimod tofu er lavet af væsken fra sojabønnerne. Tofu er altså ikke fermenteret.  Tempeh er fermenteret og smager lidt nøddeagtigt. Man kan tydeligt se og fornemme sojabønnerne i tempeh, i modsætning til tofu, som har en helt ensartet konsistens. Tempeh har et højt proteinindhold fra sojabønnerne. Tempeh kan krydres på mange måder, og fx steges på panden eller skæres i stykker og kommes i en gryderet.

Næringsindhold
Tempeh er rig på protein og bidrager også med probiotika, da det er et fermenteret produkt.

MK principperne
150-200 g tempeh tæller som 1 knytnæve protein.

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen