Aftensmad

Rodfrugtmos med kylling og kikærter

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 portion

Mos

2 portion

Topping

2 portion

Tilbehør

1. Skær rodfrugter og løg i mindre stykker, og kog dem i 10-15 minutter. Hæld kogevand fra, og gem det. Brug en stavblender, og blend de kogte grøntsager sammen med hvidløg, salt, ½ dl kogevand og revet parmesanost til en sammenhængende, men grov masse.

2. Sund version: Tilføj også kartofler til kogevandet, og blend dem med i mosen.

3. Varm en pande op med ½ spsk. af olien. Skær kyllingebrystet i skiver, og steg det i 5-6 minutter, og drys med salt og peber. Pluk grønkålen af grønkålsstænglerne i mundrette bidder. Kom så olie på panden, og steg kikærter og grønkål sammen med salt og paprika. Svits i 5-7 minutter, til råvarerne har fået farve.

4. Spis mosen sammen med topping.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld