Bag om MK

MK blev til i 2010 og består i dag af et team af folk, der brænder for deres fag. Michelle og Michaela Winther, som er partner i MK, har samlet et hold af kvinder og mænd, der til daglig får hjulene til at rulle rundt i virksomheden. Du kan møde nogle af dem her.

Michelle

CEO i og founder af MK. Har en bachelor i Idræt og har taget supplerende fag på kandidatuddannelsen på Human Ernæring.

Michaela Winther

I juni 2017 kom hun ind i bestyrelsen i MK. I juli 2018 slog Michaela og Michelle pjalterne sammen, og Michaela blev en del af Michelle Kristensen ApS. Hun er en af de dygtigste investeringseksperter, vi har i Danmark, og investerer nu også i danskernes sundhed.

Josefine

Læser Ernæring og sundhed på Københavns Professionshøjskole og har været hos MK siden 2016. Er tovholder på MK online camps.

Julie

Er uddannet grafiker og giver bl.a. e-bøger og MK magasinet et inspirerende, visuelt look. Har været hos MK siden januar 2017.

Amalie

Har en professionsbachelor i Ernæring og sundhed og har været hos MK siden november 2018. Er bl.a. med til at producere indhold til MK online magasinet samt til online camps.

Mette

Læser Leisure Management på Professionshøjskolen Absalon og er kvinden, der holder styr på de mange bolde, der er i luften ved at putte dem i de rigtige kasser og styre de mange mails og produkter, der er i spil. Har været hos MK siden oktober 2018.

Helena

Læser en professionsbachelor i Global Nutrition and Health og er startet i MK i januar 2020. Arbejder med forskellige sundhedsrelaterede opgaver og materialer.

Tina

Er uddannet journalist og arbejder med content marketing og SEO. Har været i MK siden marts 2020.

Makeable

Folkene, der sikrer, at alle IT-sagerne virker, sidder i Århus. Makeable står for udviklingen af hjemmesidens back-end, app’en og den daglige IT-drift.

Teamet bag

Teamet bag MK, som du møder på de forskellige onlinecamps, på direkte-mailen, i magasinet og på bloggen.

MK teamet

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen