Bag om MK

MK opstod i 2016 og består i dag af et team af folk, der brænder for deres fag. Michelle og Michaela Winther, som er partner i MK, har samlet et hold af kvinder og mænd, der til dagligt får hjulene til at rulle rundt i virksomheden. Du kan møde nogle af dem her.

Udover os, tæller vi også:

Makeable:
Folkene, der sikrer, at alle IT-sagerne virker, sidder i Århus. Makeable står for udviklingen af hjemmesidens back-end, app’en og den daglige IT-drift.

 

MK’S MISSION, VISION OG VÆRDIER

MISSION

MK står for Motion & Kost og for Michelle Kristensen.

Vores mission med MK er at gøre sundheden simpel for danskerne gennem MK principperne – de slankende principper hjælper folk, der ønsker at opnå et vægttab, hvor de sunde principper baner vejen for en holdbar livsstilsændring.

Du skal se MK principperne som et slags puslespil, hvor vi har lavet rammerne, imens du selv placerer brikkerne efter dine ønsker. Brikkerne består af diverse proteinkilder og fedtkilder, tætpakkede kulhydrater samt frugt og grønt. Kort sagt handler det om, at du får de rette mængder til dine måltider, så kroppen jubler. Også selvom du laver byttehandler.

Du kan sagtens tabe dig og samtidig spise slik og drikke vin. Dit sociale liv behøver ikke at gå i stå, når du begynder på en vægttabsrejse, så længe der er balance i tingene. Det samme gælder med træningen, som du kan lave hjemme på stuegulvet – du behøver ikke at gå i fitnesscenter. 30 minutters træning 3 x om ugen er nok til, at du kan se forandringer.

Særligt 3 ting danner grundlaget for vores sundhedsprincipper og de mange opskrifter, vi har udviklet: Michelles egen rejse henimod et varigt vægttab og en sund livsstil, hendes studietid på Idræt og Human Ernæring, samt hendes erfaring med de mange mennesker, som hun har mødt på sine camps og til foredrag. Al den viden brænder hun og resten af teamet for at formidle videre.

I løbet af de seneste 12 år har mere end 100.000 mennesker haft succes med at skabe en sundere livsstil ved hjælp af MK principperne – via bootcamps, opskrifter, kostplaner og bøger – og vi elsker, når folk skriver og fortæller os om deres nye livsstil. Se masser af før- og efterbilleder af seje campere her på siden, og læs skønne forvandlingshistorier på bloggen.

Alle vores produkter finder du på MK Shoppen og i MK Universet-app’en.

På Instagram kan du lære Michelle lidt bedre at kende.

GÅ TIL INSTAGRAM

VISION

Spis dine livretter morgen, middag og aften:
I MK åbner vi folks øjne for, at det ikke er en straf at spise sundt og at sunde og slankende måltider ikke behøver at være kedelige. Roulade til morgenmad? Pizza og hotdogs til aftensmad? Ja, den er god nok. Sund mad kan være en fryd for ganen, og MK-venlige retter er for hele familien.

MK samler danskerne om sundheden:
MK kæmper for en sundhedskultur, hvor vi hverken udskammer os selv eller hinanden, når det handler om kropsformer og vægttabsønsker. Vi inspirerer hinanden og knytter (digitale) fællesskaber ved at udveksle erfaringer i øjenhøjde. Det er blandt andet derfor, Michelle har skabt figuren Store Sonja, som vi håber, at de fleste kvinder kan relatere til. Hun minder os om, at vi er ret ens, og at vi skal anerkende de gener, vi er født med. Så kan vi bedre sætte realistiske mål, som passer til vores krop og ikke til glansbilleder på de sociale medier.

Danmarks digitale sundhedsbibliotek:
Mere end 200.000 mennesker har allerede downloaded MK Universet-app’en. Den er gået fra at være en app med primært opskrifter til at være et sundhedsbibliotek, der vokser støt, fyldt med produkter, handy viden og inspiration til din sundhed på farten. Du finder blandt andet et råvareindeks, træningsvideoer, digitale bootcamps til både vægttab, træning og hjerne samt opskrifter, opskriftspakker og kostplaner. MK’s ambition er at gøre danskerne selvkørende i sundhedsjunglen.

VÆRDIER

  • MK’s opskrifter er overvejende antiinflammatoriske, glutenfri, og så er de smækfyldt med grøntsager.
  • Sund mad skal være nemt at lave, mættende, smagfuldt og for enhver pengepung.
  • Alle råvarer skal kunne købes i et supermarked.
  • Vi måler i knytnæver i stedet for at tælle kalorier.
  • Alting handler om balance og mængder, derfor er intet mad forbudt.
  • Vi tror på livsstilsændringer fremfor slankekure og quickfixes.
  • Det vigtigste formål med træning er at skabe velvære, ikke at forbrænde kalorier.
  • Vejen til en sund krop begynder med din hjerne, og med at du putter iltmasken på dig selv først.
  • Vi bruger pyt-knappen, når tingene ikke går lige efter bogen.
  • Vi samler folk om sundheden, og gør den simpel.

MK NyhedsbrevTilmeld