MK’s overgangsalder camp

For hvem?

En camp for dig, der kæmper med hedeture, humørsvingninger, muskelsmerter og overflødige kilo, der er yderst genstridige! Er det noget, du kan nikke genkendende til … så er du det rette sted. Dette er et 4-ugers forløb til kvinder, der ønsker at komme igennem overgangsalderen på fineste vis – og gerne med færre kilo på kroppen.

 Psst! Forløbet findes både som en e-bog på shoppen, og du kan også finde alt materialet som en camp i app’en. Indholdet er det samme, dog får du også et par ugentlige peptalks med i app’en.

Principmanual og kostplan med opskrifter

Du modtager en manual med en introduktion til MK principperne, så du får dem godt ind under huden. Du lærer at spise efter principperne og de ’hjertesunde’ MK principper, som vi har udviklet specielt til dette forløb for kvinder i overgangsalderen. Forskning viser nemlig, at risikoen for hjerte-kar-sygdomme stiger blandt kvinder i overgangsalderen.

Derfor er opskrifterne i kostplanen ’hjertesunde’, hvilket vil sige, at de er fyldt med råvarer, som dit hjerte jubler over. Du får en 4-ugers kostplan med en samling af skønne MK-opskrifter, hvor der også er plads til at bytte råvarer ud med andre. Du behøver altså ikke at følge kostplanen slavisk.

Træningsplan

Du får 4 styrketræningsprogrammer, 2 mobilitetsprogrammer og 2 skånsomme træningsprogrammer. Programmerne er designet specielt til dig i overgangsalderen, med tanke på det, som kroppen har brug for i denne periode af livet. Og det er helt enkelt, da du kan lave træningen hjemme på stuegulvet – du skal blot bruge din egen kropsvægt og en måtte.

Træningsvideoer med Michelle og Helena fra MK teamet

Vi træner sammen! Glæd dig til at få træningsvideoer med til alle træningsprogrammerne nævn ovenfor. Tryk blot på play, og så viser Helena fra MK teamet dig øvelserne, imens Michelle guider dig gennem hele træningen, tæller sekunderne og siger hvilke ting, du skal være obs på.

Peptalks

Køber du campen i app’en, så kan du se frem til at få peptalks fra Michelle et par gange om ugen. Det kan fx være sundhedsfif og inspiration til at bruge råvarer på nye måder, samt tips til hvordan du ændrer på dårlige vaner.

Viden om overgangsalderen

Du bliver alt i alt klogere på, hvad der sker i kroppen, når kvinder kommer i overgangsalderen, og hvorfor mange tager på. Og ikke mindst får du svar på, hvad vi kan gøre ved det. Forløbet giver dig plads til at være DIG, du lærer dig selv bedre at kende, og de nyttige redskaber hjælper dig til at opbygge nye sunde vaner.

MK NyhedsbrevTilmeld