Salater

De kære grøntsager. Jeg elsker dem og forsøger altid at snige de grønne sager ind i mine sunde opskrifter. I en salat giver det selvfølgelig sig selv. Men ellers: grøntsager får mængden af kalorier ned og indholdet af mættende kostfibre op. Har du prøvet denne pastasalat?

Grøntsagerne kan tilføre alt fra sprødhed, blødhed, sødme og bitterhed, og du kan lave enormt mange lækre og velsmagende salater, retter og dressinger med dem. Jeg går meget op i, at du kan bytte råvarerne i opskrifterne ud med andre. Du skal ENDELIG selv lege og eksperimentere med mine opskrifter og gøre dem til dine helt egne sunde opskrifter.

Lad os sige, at du ikke kan få fat i hvidkål, så bruger du for eksempel bare spidskål. Og grønkål i stedet for palmekål, søde kartofler i stedet for hokkaido og så videre. Alt i alt er der ingen regler for, hvilke råvarer du skal bruge i opskrifterne, så længe du får de rette mængder af protein og fedt. Min mission er i bund og grund, at du får en fyldig og mættende salat, som smager SÅ dejligt, at du glemmer alt om, hvor sund opskriften egentligt er.

Her kan du finde alle MK Universets opskrifter – til din sunde livsstil eller dit vægttab.

MK NyhedsbrevTilmeld