MK Løbecamp – 5-10 km

For hvem?

En 12-ugers camp for dig, der på nuværende tidspunkt kan løbe 5 kilometer uden pause, men som ønsker at tage din løbeform til næste niveau.

Med Michelle i ørerne, vil du blive guidet på hver løbetur indtil den sidste, hvor du vil kunne løbe 10 km uden pause.

Du skal løbetræne 3 gange om ugen og kan derudover vælge at styrketræne 1-2 gange om ugen. Derudover får du en masse løbeviden, råd til motivation samt hvordan, du undgår skader. 

Træningsplan

Du får et program, der indeholder træning og hviledage for de næste 12 uger. Hver uge skal du løbe 3x om ugen, styrketræne 1-2 gange om ugen og have 2-3 hviledage. 

Løbecampen er sammensat, så du opbygger din form uge for uge. Programmet øger stille og roligt den distance, du løber, og når der er gået 12 uger, er du i stand til at 10 km uden pause. 

Guidede løbetræninger med Michelle

Imens du lytter til din yndlingsmusik- eller podcast, vil Michelle guide dig igennem dagens løbepas. Hun vil fortælle dig, om du skal gå og løbe samt komme med gode råd undervejs. 

MK Løbetest

På din sidste dag på Løbecampen, vil du skulle tage en løbetest. Det er på dagen, hvor du skal, og kan, løbe 10 km uden pause.

Diplom

Til sidst i din 12-ugers løbecamp, får du et diplom for at have gennemført din første 10 km løbetur uden pause.

OBS!

Løbecampen tracker dit løb via. din telefons GPS, og den kan ikke bruges til løb på løbebånd. Løbecampen skal bruge internet for at bruge din telefons GPS.

MK NyhedsbrevTilmeld