Smoothies

Sunde opskrifter på farverige smoothies

Jeg er stor fan af smoothies til morgenmad. Grøntsager i mavsen fra morgenstunden – ja tak. Og din mave skal ikke bruge særlig meget krudt på at fordøje en cremet drik. Så det er win-win.

Hvis jeg vågner og er meget sulten, så ændrer jeg lidt i opskriften og putter mindre mandeldrik i, end hvad der står i opskriften. Jeg laver min smoothie til en mere tyk smoothie, så den har konsistens som ymer. Så drysser jeg lidt granola over og spiser den med en ske. Mmm!

Du kan eventuelt gange opskriften op, så du laver portionen 50% større. Gem resterne af din smoothie til et mellemmåltid eller en sund snack senere på dagen. Dog er alle smoothies bedst lige efter, de er blendet. Grøntsagerne kan nemlig godt smage ret meget igennem efter et par timer i køleskabet. Farven kan også blive knap så behagelig at se på – den bliver ofte lidt brunlig.

Jeg håber, du jubler over de sunde opskrifter på hjemmelavede smoothies og føler dig inspireret. I e-bogen ‘Start dagen med en smoothie‘ får du 9 af mine favoritter og bliver klogere på de vitaminfyldte banditter.

Her kan du finde alle MK Universets opskrifter – til din sunde livsstil eller dit vægttab.

MK NyhedsbrevTilmeld