MK Træningscamp

Pris: 399,-
Varighed: 8 uger

Hvad går den ud på?

Denne 8-ugers camp som fokuserer på træning. Det foregår hjemme på stuegulvet og via appen, MK universet. Campen består af et 8-ugers træningsprogram, hvor du dagligt får en lille motiverende besked fra Michelle samt en besked med info om, hvilken slags træning den står på, eller om det er tid til en hviledag. Træningsskemaet kan du også bruge som inspiration, så du kan selv vælge hvilke dage du vil træne og holde hviledag.

På din camp skal du styrketræne 3 gange om ugen og konditionstræne 2 gange om ugen, så der er fart over feltet, og jeg vil næsten garantere dig en øm krop! Dertil skal du udføre nogle FIT-tests i løbet af campen, så du kan følge dine fremskridt. Dem skal du lave 3 af, under din træningscamp.

Når de 8 uger er omme, får du et fint diplom, og du har fortsat adgang til alle træningsvideoer samt alt det andet indhold. Du vil på en MK træningscamp ikke blive tilknyttet en FB-gruppe, ej heller have mulighed for rådgivning af Michelle og MK teamet.

Du kan læse mere, samt købe plads på næste MK træningscamp, i appen, MK universet. Den finder du til iOS her og til Android her.

Få overblikket over mine MK Camps her, eller tjek alle før- og efterbillederne ud.

Du kan også læse mere om MK principperne.

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen