MK Camps

Bag om MK Online campen

Sådan opstod idéen til mine MK camps.

Det sjove er, at ideen opstod ved et tilfælde. I et par år havde jeg formet mange skuespillere til roller og lavet forvandlingsforløb i København for bladet I FORM til den type artikler, hvor x antal kvinder enten skulle tabe sig eller træne sig til en mere fast rumpet eller fastere arme. Disse kvinder fik meget synlige resultater.

En af kvinderne fra byen spurgte mig, hvorfor alting skulle foregå i København, hvor jeg boede på det tidspunkt. Det var der en god grund til, svarede jeg, for det var virkelig langt at køre fra København til Aars på en hverdag. Det ville være umuligt for mig at lave en bootcamp, hvor deltagerne skulle have fællestræning med mig i løbet af ugen. Men kvinden blev ved med at spørge, og til sidst blev jeg så træt af at høre på hende, at jeg besluttede at lave en camp i byen. Men kun denne ENE camp. Mest af alt for at lukke munden på hende. Derfor måtte jeg finde en måde, hvorpå det meste foregik over nettet, så jeg ikke skulle køre for mange gange tur/retur mellem Aars og København på de ni uger, campen varede. Og det gjorde jeg så.

Michelle Kristensen

30 kvinder deltog i campen, og de tabte sig enormt meget. Straks efter insisterede 30 andre kvinder fra Aars også på at få en camp, så jeg blev overtalt til at køre endnu en. Byen blev tørlagt for skyr! De 60 første kvinder nåede at tabe sig over 400 kilo tilsammen og inden, jeg fik set mig om, havde hele 300 kvinder fra Aars været på MK bootcamp. Samtidig havde jeg fundet en model til at køre mine camps i resten af Danmark uden at skulle sidde bag rattet alle døgnets timer. Kun næsten alle …

Jeg kørte mine fysiske MK bootcamps i fem år, indtil jeg i oktober 2017 valgte kun at satse på onlinecamps. Digitalt kunne jeg komme tættere på mine MK campere, sige farvel til livet på landevejen og give deltagerne et endnu større fællesskab og mere af min viden.

Disse onlinecamps kører jeg stadig den dag i dag med stor glæde, og jeg får dagligt masser af nyttig feedback fra min MK-campere. I årenes løb har jeg fulgt over 12.000 kvinder på tæt hold i minimum fire uger. Fyldt deres hjerner med motivation, viden og inspiration og lært dem alverdens tricks til at få succes med at komme ned i fedtmasse og få sundheden ind under huden. Det samme vil jeg lære dig og jeg håber, at du vil finde en masse inspiration, viden og motivation her på MK Universet.

Michelle Kristensen

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne