MK Camps

Find en camp til dit behov

Her kan du se, hvad forskellen er på de forskellige camps. Find den, der passer til lige netop dig.

Hvilken camp skal jeg vælge?

Læs mere om hver enkelt camp herunder:

Historien bag mine camps

Engang lavede jeg kun bootcamp-træning, hvor jeg selv var fysisk til stede. Og de blev afholdt i København. Men så spurgte en kvinde fra min barndomsby, Aars, hvorfor alting skulle foregå i København. Hun ville nemlig gerne i gang med et vægttab.

Mit svar var åbenlyst – der er virkelig langt at køre fra København til Aars på en hverdag, og jeg ville ikke kunne lave en bootcamp med fællestræning i løbet af ugen … eller kunne jeg?

Kvinden var ihærdig og blev ved med at spørge, og til sidst blev jeg så træt af at høre på hende, at jeg besluttede at lave en camp i Aars. Men KUN denne ene camp og mest af alt for at lukke munden på hende.

30 kvinder deltog i campen, og de kom hver især i mål med et flot vægttab. Så der gik ikke lang tid, før flere kvinder fra Aars efterspurgte en camp – og jeg blev overtalt til at køre endnu én … ja, hvad gør man ikke for kvinders vægttab?

Fra fysiske bootcamps til digitale MK camps

De første 60 kvinder tabte sig tilsammen mere end 400 kilo, og før jeg fik set mig om, havde 300 kvinder fra Aars været på en MK bootcamp. Det var 5 år med maaaange timer on the road – indtil jeg i oktober 2017 valgte at satse 100 procent på digitale camps.

I dag har mere end 100.000 været på en af vores camps, det er ret vildt at tænke på! Den digitale verden giver nogle skønne muligheder, fordi vi jo kun er et klik væk fra hinanden, og vi kan kommunikere gennem Facebookgrupper og give en update i en videohilsen. Det skaber et unikt fællesskab.

I Facebookgruppen ‘Sund med MK’ finder du mange on-the-go campere, der deler lækre madbilleder, før- og efterbilleder eller bare en update omkring, hvordan det går med vægttabet. Alle kan anmode om medlemskab i ’Sund med MK’. Så kom glad med et like, et ❤️ eller en sød kommentar. Det hele varmer!

Læs mere om MK principperne.

Hvilken camp skal jeg vælge?

MK Vægttabscamp – Kickstart og MK Vægttabscamp – Next Level er begge camps for dig, der godt kan lide at kaste dig ud i tingene på egen hånd – campsene er altså uden personlig vejledning og spørgetime med teamet, som det var på de gode, gamle MK online camps. Kickstarter er for dig, der gerne vil ned i vægt eller ændre dine kost- og motionsvaner og som gerne vil lære MK principperne at kende. Next Level er for dig, som gerne vil fortsætte eller vedligeholde et vægttab eller livsstilsændring.
Begge vægttabscamps indeholder opskrifter, ugentlige kostplaner, målingssystem til overblik over dit vægttab, daglige peptalks med motivation, inspiration og viden og styrketræningsvideoer samt træningsplan.

Vores tre forskellige træningcamps handler udelukkende om træning. Her har vi hverken fokus på kosten, opskrifter eller det mentale – men mest bare på at få en stærkere krop og blive strammet op. Den originale er for dig, der træner 1-2 gange om ugen, og som gerne vil sætte lidt skub i sagerne og blive mere fit. Begynder-campen er for dig, der ikke rigtig styrketræner, men som gerne vil i gang. Og er du vant til at træne med vægte, så er træningscampen for rutinerede måske noget for dig.

Er du til løb – enten opstart eller viderudvikling – er vores løbecamps måske noget for dig. Du kan vælge 0-5 km, som er for dig, der aldrig har løbet før eller ikke har løbet i længere tid. Du kan også vælge 5-10 km, som er for dig, der gerne vil tage sit løb til det næste niveau.
Begge camps varer i 12 uger, indeholder tre ugentlige guidede løbepas, system der tracker dit løb og fremgang samt styrketræningsvideoer, hvis du vil styrketræne undervejs.

MK NyhedsbrevTilmeld