MK Vægttabscamp – Next Level

For hvem?

En 8-ugers camp for dig, der allerede kender til MK principperne fra en tidligere camp, en bog eller noget tredje og gerne vil arbejde endnu mere med dine vaner og have helt nyt materiale. Campen er for dig, som generelt ønsker at få endnu mere hjælp til den sunde livsstil og derudover enten ønsker et vægttab eller at fastholde din nuværende vægt. Glæd dig til daglige peptalks i app’en med sundhedsfif, inspiration til at bruge råvarer på nye måder og madvideoer med tips til at gøre MK-madlavningen endnu nemmere og overskuelig. Du får også redskaber til, hvordan du overbeviser din hjerne om, at det er en god idé at ændre livsstil samt at skære ned på nogle fødevarer og skrue op for andre.

Vi er med dig dag for dag, så du én gang for alle får succes med vedligeholdelse af dit vægttab og en varig livsstilsændring.

Psst! MK Vægttabscamp – Next Level er en storesøstercamp til  vores Kickstarter-camp, som også foregår på MK Universet-appen.

MK principperne og kostplan med opskrifter

Du får en lille introduktion til MK principperne. Blot for at opsummere dem, hvis du nu skulle have glemt dem, eller måske du fulgte MK principperne for 4 år siden. Siden da har vi opdateret dem, så de er blevet endnu skarpere og lettere at inkorporere i din hverdag. Du kan også glæde dig til at få en 8-ugers kostplan, som indeholder over 80 opskrifter. Som noget helt nyt er nogle af opskrifterne lavet ud fra de sunde MK principper – men med tips til, hvordan opskrifterne let kan laves i en slankende MK-version. Vi har lavet et bud på en kostplan, som de første 4 uger indeholder slankende MK opskrifter. De sidste 4 uger af kostplanen indeholder sunde MK opskrifter, men du kan meget let trylle en opskrift fra at være sund til at efterleve de slankende MK principper og omvendt. Det får du selvfølgelig tips til ved hver opskrift. Så kostplanen kan nemt følges både af dig, som fortsat gerne vil tabe dig, men også af dig, som gerne vil fastholde din vægt.

OBS: På denne camp vil det ikke være muligt at downloade eller printe kostmanualen.

Træningsplan 

Vi har lavet forskellige træningsplaner, så du kan vælge den træningsplan, som passer til det antal gange om ugen, du kan træne. Om det er 2 gange, 4 gange eller flere. På din Next Level-camp får du 6 styrketræningsprogrammer, hvor jeg guider dig hele vejen igennem træningen. Derudover får du 4 bud på, hvordan du kan udføre din konditionstræning. Styrketræningen kan du lave hjemme på stuegulvet. Du skal ikke bruge andet end din egen kropsvægt og en kettlebell/håndvægt, som du skal bruge i et af programmerne. Husk, at du sagtens kan deltage på campen uden at træne.

Træningsvideoer med MK Teamets Helena

Styrketræningen kan du lave hjemme på stuegulvet. Du skal ikke bruge andet end din egen kropsvægt og en kettlebell/håndvægt, som du skal bruge i et af programmerne. På Next Level-campen får du 6 guidede videotræninger, hvor du laver Kongens Efterfølger efter Helena fra MK Teamet.

Husk, at du sagtens kan deltage på campen uden at træne.

Daglige peptalks og refleksionsspørgsmål 

Glæd dig til daglige peptalks i app’en med sundhedsfif, inspiration til at bruge råvarer på nye måder og madvideoer med tips til at gøre MK-madlavningen endnu nemmere og overskuelig. Du får også redskaber til, hvordan du overbeviser din hjerne om, at det er en god idé at ændre livsstil samt at skære ned på nogle fødevarer og skrue op for andre. 

Inden du begynder på selve campen, skal du igennem lidt læsning og nogle refleksionsøvelser, som skal hjælpe dig med at blive klogere på din motivation, dine prioriteter og meget andet. Det er noget af det vigtigste på denne camp, da dette kan bidrage til, at du får succes med at skabe en holdbar livsstilsændring. Både før og efter de 8 uger skal du lave refleksionsøvelser, hvor du reflekterer over, hvordan du har haft det, og hvordan det er gået på campen, samt hvordan du skal fortsætte med din kost og træning fremadrettet.

Målingssystem i app’en

Vi gør det nemt for dig at tracke dine fremskridt. Via et målingssystem i app’en kan du holde styr på dit vægttab. Det gælder både før- og efterbilleder, vægt og centimeter. 

Diplom

Til scrapbogen får du et diplom med dine resultater fra campen. Så kan du altid se tilbage på din præstation og give dig selv et klap på skulderen. 

MK NyhedsbrevTilmeld