Forskellen på vores camps

Et spørgsmål vi rigtig ofte får i MK, er hvad forskellen er på vores camps. Måske du har lagt mærke til, at der nu findes en MK on-the-go camp – men det er vist noget med at den den er billigere end den almindelig, men hvorfor og hvad er forskellen? Det er lige præcis det du kan få svaret på her!

MK online camp
Pris: 699,-
Varighed: 4 uger
Hvad går den ud på?
MK online camp er et 4-ugers online forandringsforløb. Her vil du modtage tre e-bøger med MK principperne, MK kosten og din MK træning, et 4-ugers træningsprogram, som både indeholder konditions- og styrketræning (kan udføres hjemme på stuegulvet), to videoer fra Michelle om ugen, én mail hver dag i alle fire uger, samt adgang til et lukket fællesskab på facebook, hvor du bliver motiveret og inspireret af dine medcampere. Her vil der også være mulighed for åben vejledning af Michelle og MK teamet i alle hverdagene. Dine e-bøger, som bliver udleveret i ugen op til campens start, vil være tilgængelige på facebookgruppen efter forløbets afslutning.
Du kan læse mere, samt købe en plads på næste MK online camp, her.

MK on-the-go camp
Pris: 399,-
Varighed: 4 uger
Hvad går den ud på?
En 4-ugers camp, som minder om en MK online camp, men hvor alt foregår på appen, MK universet. På app’en har du al din information (kostplan, opskrifter, træningsplan etc.), her samler du dine målinger og før/efter billeder, her får du de små motiverende pip fra Michelle hver dag og længere pip med mere omfattende viden tre gange om ugen. Det som en on-the-go camp ikke indeholder, i forhold til en MK online camp, er især det store fællesskab som er kernen i MK online camps. Du vil derfor ikke blive tilknyttet FB-gruppe, ej heller have mulighed for rådgivning af Michelle og MK teamet.
Når du har deltaget på den én gang, bliver indholdet ved med at være tilgængeligt efter endt camp. Vi gør opmærksom på, at man ikke kan få vejledning til f.eks. kosten på denne camp. Heller ikke gennem vores instagram direct eller på vores mail.
Du kan læse mere, samt købe plads på næste MK on-the-go camp, i appen, MK universet. Den finder du til iOS her og til Android her.

MK træningscamp
Pris: 399,-
Varighed: 8 uger
Hvad går den ud på?
En 8-ugers camp som fokuserer på træning hjemme på stuegulvet og som foregår via appen, MK universet. Campen består af et 8-ugers træningsprogram, hvor du dagligt får en lille motiverende besked fra Michelle samt en besked med info om, hvilken slags træning den står på, eller om det er tid til en hviledag. Træningsskemaet kan du også bruge som inspiration, så du kan selv vælge hvilke dage du vil træne og holde hviledag. På din camp skal du styrketræne 3 gange om ugen og konditionstræne 2 gange om ugen, så der er fart over feltet, og jeg vil næsten garantere dig en øm krop! Dertil skal du udføre nogle FIT-tests i løbet af campen, så du kan følge dine fremskridt. Dem skal du lave 3 af, under din træningscamp. Når de 8 uger er omme, får du et fint diplom, og du har fortsat adgang til alle træningsvideoer samt alt det andet indhold. Du vil på en MK træningscamp ikke blive tilknyttet en FB-gruppe, ej heller have mulighed for rådgivning af Michelle og MK teamet.

Du kan læse mere, samt købe plads på næste MK træningscamp, i appen, MK universet. Den finder du til iOS her og til Android her.

Hvad skal du vælge?
Det kommer meget an på hvad du har behov for i en camp. Hvis du ikke har behov for et stort fællesskab, ikke har facebook eller bare gerne vil have al information samlet på din app, så er en on-the-go camp lige noget for dig. Har du derimod mere brug for et godt og motiverende fællesskab og gerne vil have muligheden for vejledning af Michelle og teamet, så er det en MK online camp du skal overveje. Materialet vil være det samme, men forskellen ligger i, at MK on-the-go foregår udelukkende på appen og her er man mere selvkørende, og på MK online camp er man inkluderet i et fællesskab og har mulighed for vejledning. Ønsker du en camp, som fokuserer på træning og ikke på kost, så skal du have fat i en MK træningscamp. Her vil du i alle 8 uger kun have fokus på din træning og den passer helt perfekt til dig, som enten føler at det med kosten kører eller hvis du mangler inspiration til træning. Så hvad vælger du?

Til inspiration kan du se billeder af seje MK-campere, der har opnået et flot vægttab, eller blive klogere på MK principperne.

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen