MK on-the-go camp

Pris: 399,-
Varighed: 4 uger

Hvad går den ud på?

Denne 4-ugers camp minder om en MK online camp, men her foregår alt på appen, MK universet. På app’en har du al information til rådighed – kostplan, opskrifter og træningsplan, og du kan læse om MK principperne. Det er også her, du samler dine målinger samt før- og efterbilleder, her får du dagligt små motiverende pip fra Michelle og længere pip med mere omfattende viden tre gange om ugen.

Det som en on-the-go camp ikke indeholder, i forhold til en MK online camp, er primært det store fællesskab, som er kernen i MK online camps. Du vil derfor ikke blive tilknyttet en Facebook-gruppe, ej heller have mulighed for rådgivning af Michelle og MK teamet.

Når du har deltaget på campen, bliver indholdet ved med at være tilgængeligt efter endt camp. Vi gør opmærksom på, at man ikke kan få vejledning til f.eks. kosten på denne camp. Heller ikke gennem vores instagram direct eller på vores mail.

Du kan læse mere, samt købe plads på næste MK on-the-go camp, i appen, MK universet. Den finder du til iOS her og til Android her.

Få overblikket over mine MK Camps her, eller tjek alle før- og efterbillederne ud.

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen