Dessert og sødt Morgenmad

Bananroulade

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.7 3
4 person

Bund

4 person

Creme

4 person

Fyld

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Kom alle ingredienserne til rouladebunden i blenderen, og kør det sammen til en ensartet masse.

3. Fordel dejen på en beklædt bageplade, og bag dejen i 10-15 minutter, og lad rouladebunden køle af.

4. Rør alle ingredienserne til cremen sammen, og hak chokolade og bær i mindre stykker. Smør cremen ud på rouladebunden, og drys med bær og chokolade. Rul til sidst rouladen sammen, og kom den på køl i minimum en time, før den skal spises.

5. Servering: Skær rouladen i 8 stykker, og spis 2 til et hovedmåltid.

Tip
Du kan altid skifte fyldet ud efter smag og behag. Fx en anden slags frugt, eller tilføj nødder. Du kan også komme skræl af citron i dejen. Det er virkelig lækkert!

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld