Morgenmad

Scrambled eggs

Denne opskrift tager røræg til et ekstra niveau, fordi der er tilføjet et lille frækt twist. Jeg har tilsat osten halloumi, som smager skøn sammen med æg. Du kan også tilsætte nogle grøntsager, som du måske allerede har i dit køleskab, men jeg har brugt tomater, da jeg synes, det passer godt sammen med de øvrige ingredienser.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 Personer

Ingredienser

Topping

  • Skovsyre (kan undlades)

1. Halver tomaterne, fjern kernerne og den flydende væske, og hak tomaterne.

2. Skær osten i mindre stykker, og steg stykkerne i smørret i 2-4 min. på en pande, til osten er lidt gylden.

3. Tilsæt tomaterne, og steg i 30 sek. Tilsæt æg, og lad det stege ved jævn varme i 3-4 min. under omrøring.

4. Drys med salt, peber og skovsyre. Spis grøntsagsstænger hertil, som du evt. dypper i 1 spsk købehummus for at få en ekstra 1/2 portion fedtkilde. Så er måltidet komplet og smager også dejligt koldt.

Tip
Du kan bruge den ost, som du elsker allermest til denne form for scramble eggs. Det smager også godt med gedeost, hvis man er til det.

MK principperne
1 portion svarer til:
1 knytnæve protein (æg), ½ portion fedtkilde (halloumi og smør) og grøntsager.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne