Broccolibrød

Tilberedning
Broccolibrød er en af de populære MK opskrifter, da det er nemt at lave og kan bruges som alternativ til rugbrød, sandwichbrød, toastbrød, burger’boller’ og andet brød. Brødene kan bl.a. spises sammen med pålæg, eller hvad du nu kan finde på at fylde dem med. Hvis du følger MK principperne, kan du til et hovedmåltid spise 2 broccolibrød sammen med ½ knytnæve ekstra protein, 1 portion fedtkilde og ekstra grøntsager. Find opskriften på broccolibrød gratis i MK app’en her. Du kan finde flere ideer til fyld på broccolibrød bl.a. i MK’s Antiinflammatoriske kostplan.

Næringsindhold
Broccolibrød er rig på protein fra æg og kostfibre fra FiberHUSK, havregryn og broccoli.

MK principperne
1 portion (2 brød) tæller som ½ knytnæve protein (æg) og grøntsager.

Du kan tilføje 50 g protein/pålæg på dine grøntsagsbrød, for at det bliver 1 knytnæve protein.

MK Nyhedsbrev



Tilmeld