Spaghetti squash

Tilberedning
Spaghetti squash (eller spaghetti græskar som det også kaldes) er en lækker efterårsgrøntsag, som efterhånden kan findes i de fleste supermarkeder, når de er i sæson. Det er en tung fætter ca. på samme størrelse som en butternutquash, men smagen er ikke lige så sødlig. Når man bager spaghetti squashen i ovnen, kan ‘kødet’ få en strimlet tekstur, der minder om spaghetti. Derfor kan man bl.a. bruge spaghetti squashen som erstatning for almindelig pasta eller som tilbehør til sovse-retter. Du kan også fylde en halveret spaghetti squash med lækkert fyld, og spise det direkte ud af skallen. Som andre græskartyper har spaghetti squash en fyldig og rund smag.

Næringsstoffer
Spaghetti squash er en god kilde til fibre og vitamin C.

MK principperne
Spaghetti squash tæller som grøntsager.

Banner
×

MK Nyhedsbrev



Tilmeld