Sund hjerne camp

For hvem?

En camp for dig, der gerne vil have hjælpe til at ændre på dårlige vaner og blive klogere på hjernen. Din hjerne er nemlig en yderst vigtig medspiller, når du går i gang med en livsstilsændring, fx med et ønske om at komme i bedre form, at tabe nogle kilo, leve sundere, få styr på overspisning, sove mere, få mere ro på hverdagen eller andet.

Vores mission med Sund hjerne campen er, at du bliver god til at snyde din hjerne, så du kan få skabt nogle sundere vaner. På den måde bliver hverdagen lidt sjovere, og du gør det samtidig nemmere for dig selv at opnå et vægttab og komme tættere på dine mål.

På campen opfordrer vi til, at du vælger én vane, som du vil arbejde med at ændre på i løbet af de 4 uger. 

Daglige peptalks

Hver dag får du en besked, der skal motivere og inspirere dig. Det kan være en lille reminder eller et tip til, hvad du kan forsøge at gøre eller tænke over de næste par dage, så du får succes med din vaneændring.

Viden om hjernen og vaneændringer

Vi har alliereret os med Louise Dinesen, som er en af Danmarks mest anerkendte psykologer med speciale i adfærdspsykologi. Hun præsenterer dig for den nyeste forskning inden for området og giver dig masser af tips og håndgribelig viden til at skabe det liv, du ønsker dig.

Ugentligt får du 3 videoer fra Louise og derudover også 2 videoer fra Michelle, der kommer med sine bedste tips til en sundere hverdag. De mange fif er formet ud fra den erfaring og feedback, som Michelle har fået fra mere end 100.000 mennesker, der har været med på den ene eller anden MK camp. 

Meditationer

2 gange om ugen står den på tanketid. På disse dage guider Michelle dig gennem en meditation, en talk eller en afslapningsøvelse.

Meditationerne skal gerne være med til at få dig ned i gear og guide dig til større mental velvære. At skabe ro i sindet er nemlig en vigtig del af at lære sig selv og sin hjerne bedre at kende.

MK NyhedsbrevTilmeld