MK online camp

For hvem?

En camp for dig, der gerne vil ned i vægt eller måske bare ændre dine kost- og træningsvaner. Hvis du også gerne vil være en del af et digitalt fællesskab og have rådgivning, så skal du helt klart hoppe med på en MK online camp.

Vi tager dig i hånden dag for dag, så du én gang for alle får succes med dit vægttab og en varig livsstilsændring.

Psst! Dette er den eneste camp, som ikke er en del af app’en. Find den i MK shoppen. 

Principmanual og kostplan med opskrifter

Du får en manual med en introduktion til MK principperne, så du kan læse mere om tankegangen bag og få principperne ind under huden. Du kan også glæde dig til at få en manual om kosten med en 4-ugers madplan inklusive nye opskrifter med råvarer i sæson. Kostplanen kan du fint bare bruge som inspiration, eller du kan følge den dag for dag.

Vær obs på, at manualerne er identiske på MK online camp og MK on-the-go.

Træningsplan 

Du får en 4-ugers styrketræningsplan, hvor vi også kommer med et bud på, hvordan du kan cardiotræne. Styrketræningen kan du lave hjemme på stuegulvet, og du skal ikke bruge andet end din egen kropsvægt.

Husk, at du sagtens kan deltage på campen uden at træne.

Træningsvideoer med Michelle

Vi træner sammen! Du får 2 x styrketræningsvideoer. Tryk blot på play, og så guider Michelle dig gennem hele træningen, tæller sekunderne for dig og siger hvilke ting, du skal være obs på.

Daglige mails

Du får daglige mails med sundhedsfif og inspiration til at bruge råvarer på nye måder. Du får også tips til, hvordan du overbeviser din hjerne om, at det er en god idé at ændre livsstil og at skære ned på nogle fødevarer og skrue op for andre. 

Ekslusivt FB-fællesskab

Du bliver en del af et unikt fællesskab på Facebook, hvor du kan finde motivation og inspiration hos dine med-campere. Der er typisk en fantastisk holdånd i gruppen, og folk er gode til at heppe på og støtte hinanden. Efter campen er forbi, får alle deltagere adgang til en Facebookgruppe for tidligere Online campere.

Rådgivning af Michelle og MK teamet

I den eksklusive FB-gruppe, som du bliver inviteret ind i, har du mulighed for at få individuel vejledning af Michelle og teamet på alle hverdage. Michelle kommer derudover med 2 videohilsner om ugen.

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen