MK online camp

– til dig, der ønsker et støttende fællesskab

 

 

MK online camp er et 4-ugers online forandringsforløb. Her vil du modtage tre e-bøger om henholdsvis MK principperne, MK kosten og din MK træning – du får et 4-ugers træningsprogram, som både indeholder konditions- og styrketræning (kan udføres hjemme på stuegulvet).

Du vil modtage to videoer fra Michelle om ugen, én mail hver dag i alle fire uger, samt adgang til et lukket fællesskab på Facebook, hvor du bliver motiveret og inspireret af dine med-campere. Her vil der også være mulighed for åben vejledning af Michelle og MK teamet i alle hverdagene.

Dine e-bøger, som bliver udleveret i ugen op til campens start, vil fortsat være tilgængelige på Facebookgruppen efter forløbets afslutning. Du kan læse mere, samt købe en plads på næste MK online camp, her.

 

Pris: 699,-
Varighed: 4 uger

Få overblikket over mine MK Camps her, eller tjek alle før- og efterbillederne ud.

Et vægttab er guleroden for mine MK campere. Og et vægttab er nærmest uundgåeligt, når du hopper med på en af mine camps, det lover jeg dig. Prøv engang at tjekke de mange før- og efterbilleder ud – jeg er simpelthen så stolt af mine campere. Vil du opnå et lignende vægttab, kræver det, at du har mod på at lave mad efter mine slankende og sunde opskrifter, og ikke mindst at du sætter dig godt ind i MK principperne, der danner fundamentet for min camps.

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen