Morgenmad

Banangranola

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
30 portion

Sovs

30 portion

Fyld

30 portion

Morgenmad til 1 person

  • 200 g skyr
  • 1/2 stk. valgfri frugt

1. Tænd ovnen på 125 grader varmluft.

2. Blend ingredienserne til sovsen sammen til en ensartet masse. Rør sovsen sammen med ingredienserne til fyldet, og fordel det på 2 bageplader beklædt med bagepapir.

3. Bag granolaen i ovnen i 1 ½ - 2 ½ timer, alt efter hvordan din ovn bager.

4. Rør rundt i granolaen hvert 15. minut. Når granolaen er knasende, er den færdig og skal tages ud til afkøling. Når granolaen er kølet af, er den klar til at blive spist.

Tip
3 spsk. granola svarer til 1 portion fedtkilde.
1 portion morgenmad er 200 g skyr med ½ stk. valgfrit frugt og 3 spsk. granola.
Opbevar granolaen i en lufttæt beholder i op til 1 måned. Det er vigtigt at granolaen er bagt til den er helt knasende, for hvis den stadig er lidt blød, kan den ikke holde sig så længe pga. for høj vandaktivitet.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld