Aftensmad

Bønnepasta med svampe

Bønnepasta er et genialt alternativ til den almindelige pasta. Det smager godt og har et højt indhold af protein, som medfører, at du ikke behøver at tilføje kød eller anden form for proteinkilde til dit måltid. Det kan bruges til et væld af retter og kan nemt indgå som erstatning for de klassiske pastaretter. Denne opskrift er med svampe. Hvis du ikke kan li’ svampe, så kan du sagtens bytte med spinat, tomat eller andet.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Pasta

  • 200 g sort bønnepasta
  • 150 g bøgehatte
  • 100 g enokisvampe
  • 200 g kantareller
  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. tamari
  • 1 dåse kokosmælk
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)
  • 4 stk. tomater
4 person

Pynt

  • frisk timian

1. Rengør svampene med pensel og kniv.

2. Steg dem på panden i olie og tamari i ca. 10 min. til al væsken er trukket ud og forsvundet helt.

3. Kom kokosmælk, salt og peber i blandingen, og steg videre i 10 min.

4. Kog pastaen i 6-8 min. Anret pastaen med svampesauce og tomater, pynt med frisk timian, og server straks. Supplér evt. med gnavegrønt, hvis du er mere sulten.

Tip
Bønnepasta kan købes i de fleste større supermarkeder.
Har du cherrytomater, kan du udskifte de 4 almindelige tomater ud, med 16 stk. cherrytomater.

Prøv også at komme andre grøntsager i retten end svampe. Det smager også dejligt med tomater, spinat, rød peberfrugt, gulerødder eller lignende.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld