Frokost

Broccolisalat med kalkunbacon

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 portion

Syltede rødløg - 16 portioner

2 portion

Broccolisalat

2 portion

Dertil

  • 1 knytnæve valgfri protein - kilde, fx 1 kyllingebryst eller 1 hakkebøf

1. Skær løget til de syltede rødløg ud i tynde skiver. Kom løgringene i en bøtte med låg, og hæld æblecidereddike og honning i bøtten. Sæt låg på, og ryst tingene sammen. Lad løgene stå på køl i mindst 30 minutter – gerne 12 timer før brug. Hvis du bruger dem efter 30 minutter, er der stadig bid i løgene, hvilket er lækkert til denne salat. De syltede rødløg kan holde sig på køl i op til 14 dage.

2. Hvis løgene skal bruges i andre salater eller i en sandwich, smager det bedst, hvis de har trukket i 12 timer. Rødløgene kan holde sig i op til 7 dage på køl. De syltede rødløg tæller som en smagsgiver.

3. Varm olien op på en pande, og steg kalkunbaconen sprød. Rør skyr, mayonnaise, dijonsennep, honning, salt og peber sammen i en stor skål.

4. Del broccolien i små buketter, og fjern de yderste blade fra rosenkålene, snit dem fint, og skær det halve æble i små tern. Hak kalkunbaconen og de syltede rødløg groft.

5. Vend broccoli, rosenkål og æble med dressingen, og vend derefter rødløg og kalkunbacon i salaten.

6. Spis pr. portion halvdelen af salaten sammen med ½ knyt - næve proteinkilde, fx ½ hakkebøf eller ½ kyllingebryst.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen