Frokost Salater

Broccolisalat med tålmodige tomater

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 portion

1. Tænd ovnen på 110 grader, varmluft.

2. Halver tomaterne, læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 1½ time.

3. Skær broccolien i buketter, og hak persille. Kom halvdelen af olien på en varm pande, og steg broccolien, til de får lidt brune kanter. Tag broccolien af panden, og steg herefter solsikkekernerne i 3-5 minutter, indtil de er gyldne.

4. Rør honning samt saft og skal fra citronen sammen med olien, og vend det sammen med grøntsager, persille, salt og peber.

5. Servér salaten i to skåle, og top med solsikkekernerne. Spis din salat med 1 valgfri proteinkilde pr. person, fx en laksefilet.

Tip
Spis en knytnæve protein til denne salat for at få et fuldendt MK-måltid. Vælg for eksempel ristede kikærter, falafler, 2 hårdkogte æg eller andet fra din proteinkildeliste. Velbekomme.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen