Aftensmad Brød & pandekager Frokost

Broccolitoast

Jeg har spist denne toast så mange gange, at jeg har opgivet at tælle. Og jeg er stadig ikke træt af den. Den er virkelig et hit for os, der godt kan li' toast. Selve broccolibrødene er også en sikker vinder. Jeg bruger dem til at komme pålæg ovenpå, til minipizzabunde, burgerboller - you name it! Du kan skifte broccoli ud med gulerødder, blomkål, rødbede eller pastinak (udskift med ca. 350 gram grønt).

Average rating 3.8 / 5. Vote count: 6

No votes so far! Be the first to rate this post.

3.8 6
5 stk

Broccolibrød

Fyld til 1 toast (laves af 2 broccolibrød)

  • 1 tsk. stærk sennep
  • 50 g pålæg, gerne kylling
  • 1 skive ost
  • ½ tomat i skiver

Tilbehør

  • Gnavegrønt

1. Sæt ovnen på 175 grader varmluft

2. Kør broccoli med både hoved og stilk helt fint i en foodprocessor. Hæld det over i en skål, kom de resterende ingredienser til broccolibrødene i og rør til du har en ensartet dej.

3. Læg bagepapir på to bageplader, og læg 5 klatter dej på hver plade med god afstand imellem.

4. Glat dejen ud med en ske, og bag broccoliklatterne i 15-20 minutter i den forvarmede ovn.

5. Smør 2 broccolibrød med sennep, læg dem sammen med pålæg, ost og tomatskiver imellem, og kom dem i toasteren i 2-3 minutter.

6. Spis toasten med gnavegrønt til. Broccolibrødene kan opbevares i køleskabet i op til 3 dage eller fryses ned.

Tip
Du kan skifte broccoli ud med gulerod (vrid evt. for væske, hvis meget væskefyldte), blomkål, rødbede o.a. Samme mængde som broccoli.

Jeg har spist mange toast i min ungdom! Som var lavet på den gode gamle måde med utrolig hvidt toastbrød med ost og pålæg imellem, og nogle gange med en kombi der hed leverpostej og rødkål. Det var et sikkert hit efter en tur i svømmehallen.
Jeg synes stadig, at toast smager skønt, og den dag, jeg fandt ud af, at broccolibrødene kunne bruges som toastbrød, løb jeg jublende rundt i hytten.

MK principperne
1 knytnæve protein (æg og pålæg), 1 portion fedtkilde (mandelmel og ost) og grøntsager.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne