Aftensmad

Cæsarsalat med spidskål, æble og nødder

Cæsarsalat er en rigtig salat klassiker. Her får du den i en MK version, hvor den er lavet på kål, æble og nødder, hvilket gør den dejlig sprød, sød og mættende. Dressingen er ret så god og kan bruges i et væld af salater. Den må du give et forsøg.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
Til 4 personer

Salat

Til 4 personer

Dressing

1. Tænd for ovnen på 175 grader.

2. Fordel hasselnødderne i et lag på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 10-15 min.

3. Skær spidskål og æbler fint. Bland æble, kål, nødder og dild i en skål.

4. Rør dressingen sammen, smag den til med salt og stevia. Hæld dressingen over grøntsagerne, og masser den ind i kålen i et par minutter, så spidskålen bliver lidt blød, eller dryp den på salaten i store portioner. Det første smager bedst, men det andet ser fantastisk ud.

MK principperne
1 portion svarer til:
2/3 portion fedtkilde (hasselnødder, parmesan og olivenolie), ¼ stk. frugt (æble) og grøntsager.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne