Frokost

Cæsarsalat

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Kylling

  • 1 stk. kyllingebryst (eller 2 mindre)
  • 1 spsk. olie til panden (til kylling)
  • 1/2 fed finthakket hvidløg
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)
  • 1 tsk. olie til panden (til kikærter)
2 person

Dressing

  • 150 g skyr
  • 22 g revet parmesanost
  • 1 1/4 tsk. mayonnaise
  • 1 1/4 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. honning
  • 1/4 fed finthakket hvidløg
2 person

Fyld

2 person

Topping

  • 30 g revet parmesanost

1. Skær kyllingebrystet i skiver. Kom olie på panden og derefter kylling derpå. Drys med hvidløg, salt og peber. Steg stykkerne i 3-5 min.

2. Tag kyllingen af panden og kom lidt ekstra olie på panden. Herefter kommes kikærterne på panden sammen med salt. Steg dem i ca. 5 min.

3. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Fjern stilken fra grønkålen, vask bladene og ryk bladende i mindre stykker.

4. Kom herefter dressingen over grønkål og massér den ind i kålen med hænderne.

5. Halver cherrytomater og kom dem sammen med grønkålen.

6. Fordel grønkål og tomater på to tallerkner og gør det samme med kikærter og kyllingebryst.

7. Drys med parmesanost og spis.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld