Dessert og sødt
Chokolade med pebermyntecreme
Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok og de smager lidt som after eight chokolade. Dem kan du godt glæde dig til!
10 stk
- 160 g cashewnødder lagt i vand
- 2 spsk. kokosolie
- 10 stk. pebermynteekstrakt dråber
- 1 dl mandeldrik
- 3 spsk. agavesirup
- 200 g mørk chokolade 85%
1. Læg cashewnødder i blød min. 30 minutter før brug.
2. Hæld vandet fra og kom nødder op i en blender sammen med alle de andre ingredienser på nær mørk chokolade.
3. Blend det til en cremet konsistens – kræver en god blender.
4. Smelt chokolade og find 10 siliconeforme og kom et tyndt lag chokolade i bunden, kom det i fryseren så det kan størkne og derefter creme i. Kom den igen i fryseren i 15 minutter og kom til sidst igen et lag chokolade på og kom det i fryseren og lad det størkne.
5. Så er der chokolade.