Dessert og sødt Morgenmad

Farvelade-roulade

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Bund

  • 300 g frossen spinat (optøet før brug)
  • 3 stk. æg
  • 1/2 spsk. fiberhusk
  • 1 tsk. bagepulver
  • salt
  • 2 stk. små bananer
  • 1 tsk. kanel
  • 1/4 tsk. vaniljepulver
4 person

Blåbærkompot

  • 225 g frosne blåbær
  • 5/24 tsk. vaniljepulver
4 person

Creme

1. Tænd for ovnen ved 175 grader, varmluft.

2. Tryk spinaten fri for væske, og kom derefter alle ingredienserne til bunden i blenderen, og kør det sammen til en ensartet dej.

3. om de frosne blåbær i en gryde sammen med vaniljepulver, og sæt den over svag blus. Kog bærrene sammen til en kompot, så det får konsistens som en marmelade. Det er lidt forskelligt, hvor længe det tager alt efter kogeblus, men ca. 1 times tid. Lad det køle af.

4. Vend skyr, mascarpone, honning og vaniljepulver i en skål. Kom herefter blåbærkompot deri, og rør det hele sammen. Fordel cremen ud på rouladedejen, og rul den sammen. Kom rouladen på køl i minimum en time, før den skal spises.

5. Servering: Skær rouladen ud i 8 stykker, og spis 2 til et hovedmåltid.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld