Aftensmad

Fiskehotdog

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 portion

Hotdog brød

  • 8 stk. broccolibrød (du finder opskrift i app)
4 portion

Torskestykker

  • 340 g torskefilet (2 stk)
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 60 g mandelmel
  • 1 stk. skal fra økologisk citron
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 knsp. peber
  • 2 stk. æg
  • 2 håndfuld feldsalat
4 portion

Dressing

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Skær torskefileterne ud, så du får 8 aflange stykker i alt.

3. Hak persillen fint, og rør den sammen med mandelmel, revet citronskal, salt og peber.

4. Pisk æggene sammen, og dyp først torskestykkerne i melblandingen, derefter i æggemassen og så i melblandingen igen.

5. Læg stykkerne på en beklædt bageplade, og bag dem i 12-15 minutter.

6. Hak dild, purløg og cornichoner fint, og bland alle ingredienserne til dressingen sammen.

7. Fordel feldsalat og torsk på de grønne hotdogbrød, og top med dressing. Spis 2 hotdogs pr. person, og suppler med gnavegrønt eller en salat.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen