Morgenmad
Frozen skyr med frugtkompot
2 person
Skyr
- 400 g skyr
- 40 g mascarpone
- 2 tsk. akaciehonning
- 1/4 tsk. vaniljepulver
2 person
Frugtkompot
- 1 stk. banan
- 4 stk. små blommer
- 1 tsk. kokosolie
- 1 tsk. akaciehonning
- 1 knsp. salt
1. Aftenen før: Rør honning, vanilje og mascarpone sammen med skyr og sæt det i fryseren.
2. Morgen: Tag skyren ud af fryseren - minimum 15 min. inden det skal indtages. Skær banan og blommer i mindre stykker.
3. Kom kokosolie på panden, og varm den op. Kom det skårne frugt og honning på panden og lad det stege i 3-5 min. Rør rundt nogle gange undervejs. Lad det køle af.
4. Rør rundt i den frosne skyr, så evt. krystaller bliver mindre. Top skyr med frugtkompot. Kompotten kan holde sig 2 dag i køleskabet.
Tip
Du kan også lade være med at fryse din skyr. Mascaponen gør den dejlig cremet og afrundet i smagen. MUMS!
Du kan i stedet for 4 små blommer også vælge at bruge 2 store.