Morgenmad

Frozen skyr med frugtkompot

Måske har du hørt om ‘froyo’? En frossen yoghurt som for et par år siden blev et kæmpe hit? Nu får du varianten i en MK-venlig variation. Det smager lidt som is på en meget sund dag, men er både sundere og mere mættende. Frugtkompotten MÅ du altså også prøve til! Den kan du snildt også bruge til andre retter.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person
2 person

Frugtkompot

1. Aftenen før: Rør honning, vanilje og mascarpone sammen med skyr og sæt det i fryseren.

2. Morgen: Tag skyren ud af fryseren - minimum 15 min. inden det skal indtages. Skær banan og blommer i mindre stykker.

3. Kom kokosolie på panden, og varm den op. Kom det skårne frugt og honning på panden og lad det stege i 3-5 min. Rør rundt nogle gange undervejs. Lad det køle af.

4. Rør rundt i den frosne skyr, så evt. krystaller bliver mindre. Top skyr med frugtkompot. Kompotten kan holde sig 2 dag i køleskabet.

Tip
Du kan også lade være med at fryse din skyr. Mascaponen gør den dejlig cremet og afrundet i smagen. MUMS!
Du kan i stedet for 4 små blommer også vælge at bruge 2 store.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld