Dressing og dip Salater

Grønkålskaos

Det her er en af mine favoritsalater i efterårs- og vinterhalvåret. Du ser mig spise den flere gange om ugen, når vi hopper ind i januar, og sundheden lige skal retur efter en sukkersød december.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Salaten

  • 1/2 stk. hokkaido, økologisk
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1/2 tsk. salt
  • 6 stk. grønkålsstængler
  • 2 stk. friske figner
2 person

Dressing

1. Skyl hokkaido græskarret grundigt, for du skal beholde skrællen derpå. Fjern kernerne og skær det i både på ca. 1 cm tykkelse.

2. Kom dem på en beklædt bageplade, drys olie og salt over og bag dem i ovnen ved 175 grader varmluft i 45-60 min. Lad dem køle af inden de kommer i salaten.

3. Fjern stænglen fra grønkålsbladene og snit bladene fint. Skær fignerne ud i både.

4. Blend ingredienserne til dressingen sammen.

5. Kom grønkål i en skål. Hæld dressingen over og massér dressingen og grønkål sammen med dine hænder.

6. Kom herefter hokkaido græskar og figner deri og voilá – det er spisetid!

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld