Mad på max 20 min Morgenmad Pandekager

Grønne pandekager

Det lyder mystisk at man kan komme avocadoer i pandekager. Men det kan man altså og på den måde får du et komplet måltid, hvor du får proteiner, fedt og kulhydrater i en og samme bid. Nå ja – de indeholder også grønkål, som er en kilde til kostfibre og kalium. Så alt i alt klapper vi i de små, sunde hænder.

Average rating 4.4 / 5. Vote count: 14

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.4 14
10 stk

Pandekager

1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse.

2. Kom olie på en varm pande. Kom herefter en klat dej på panden, og kør den lidt ud med en ske, så den får pandekageform, og ikke er alt for tyk.

3. Steg pandekagerne i ca. 2 min. inden du vender den og giver den endnu et minut på panden. Voilá, så let er det.

Tip
Pandekagerne kan fryses, så du har til nogle dage, hvis du laver en ordentlig portion. Husk at komme bagepapir mellem hver pandekage, hvis du ikke skal have dem alle op på en gang. De er svære at skille fra hinanden, når de først er frosne. Du kan også lave dem med spinat eller gulerødder frem for grønkål.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld