Mad på max 20 min

Opskrifter, der ikke kræver mere end 20 minutter af os i køkkenet, jubler vi over. Især nem sund aftensmad! Har du prøvet en omgang shakshuka? En sund ret, som du kan spise til både aftensmad, frokost eller morgenmad. Her finder du sunde og slankende opskrifter til vægttab og sunde opskrifter til en sundere livsstil. Alle opskrifterne er lette, lækre og lynhurtige at lave i en travl hverdag.

Det er især et must med nem sund aftensmad til børnefamilierne. Så hvis du er på sundhedstrip, vil jeg MEGET gerne bede dig om at droppe de trælse tanker om to forskellige måltider. Enhver mor ville køre død i at skulle lave to forskellige sunde retter dagligt.

Med få ændringer i MK Universets opskrifter kan du sagtens forberede et både mættende og nærende måltid til alles behov. Tag for eksempel spaghetti med kødsovs – erstat pastaen med spidskål, så sikrer du dig dine grøntsager. Og børnene får de nødvendige kulhydrater i pastaen. Psst, har du også prøvet opskriften på spidskålslasagne? Hurra for nem sund aftensmad, frokost og morgenmad.

Her kan du finde alle MK Universets opskrifter – til din sunde livsstil eller dit vægttab.

MK NyhedsbrevTilmeld