Dessert og sødt

Gulerodsis

Ja, der sneg sig også lige en is med grøntsager ind. Sådan er jeg jo så sjovt indrettet. Jeg skal liige se om det fungerer og ja, det gjorde det sørme. Gulerodsis er fyldt med smag og sødme, og så har det en fantastisk farve. Top med friske eller frysetørrede bær.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Is

  • 80 g cashewnødder
  • 300 g gulerødder
  • 1/2 dl sojadrik
  • 1 spsk. agavesirup
  • 1/4 tsk. vaniljepulver
  • 1 knsp. stevia (kan udelades)
  • 25 g frisk ingefær
2 person

Topping

  • bær og evt. frysetørrede bær

1. Læg cashewnødderne i blød i en skål med koldt vand i 1 time.

2. Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker. Kog gulerødderne i 30 min. Blend ¼ dl sojadrik med de øvrige ingredienser til en ensartet blød masse.

3. Kom massen i en frysepose, og frys i minimum et halvt døgn. Tag isen op minimum 2 timer inden servering. Blend isen med ¼-½ dl sojadrik. Så er der is!

Tip
Brug evt. en smule mere soyadrik, til du føler du har den rigtige konsistens.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld