Frokost

Hønsesalat

Opskriften er fra min 4 ugers kostplan. Jeg har været vild med den lige siden den blev udviklet i juni 2018. Derfor har den også været en tur med i Go´Morgen Danmark og nu får du den her. Den er skøn ovenpå broccolibrød, rugbrød eller hvad du er til og tager kun 10 min. at lave.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 portion

Hønsesalat

  • 1 stk. kyllingebryst
  • 1 stk. æg
  • 3 3/4 spsk. skyr
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 3/4 tsk. karry
  • 1/2 tsk. agavesirup
  • 1/4 tsk. salt
  • 1 knsp. peber
2 portion

Fyld (1 portion)

2 portion

Bund (1 portion)

  • 1 stk. broccolibrød

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Kom 2 skiver hokkaido og 1 kyllingebryst på en bageplade med bagepapir. Hokkaidoen skal have ca. 30 minutter, og kyllingebrystet 15 minutter - kom det ind samtidig, men tag kyllingen ud efter 15 minutter, og lad den så køle af.

3. Kog ægget, og lad det køle af. Skær kylling ig æg ud i mindre stykker. Rør skyr, mayonnaise, karry, agavesirup, salt og peber sammen. Vend derefter kyllinge-og æggetern i dressingen.

4. Kom hokkaido, hønsesalat, syltede rødløg og evt. persille oven på et stykke grønkålsbrød. Spis gnavegrønt dertil.

Tip
Du kan SAGTENS undlade fyldet og bare nøjes med at komme hønsesalaten på en form for brød. Men det er ret lækkert at spise sammen med tomater. Derudover vil jeg jo så gerne have, at du i hvertfald får en eller anden form for grøntsager dertil. Om det er gnavegrønt eller en form for salat er op til dig :)

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld