Dessert og sødt
Julecookies
10 stk
Cookies
- 1 stk. æg
- 80 g kokossukker
- 75 g peanutbutter
- 40 g valnødder
- 60 g chokolade, 70%
- 60 g mandelmel
- 60 g havregryn
- 1/2 stk. skal fra øko-appelsin
- 1/2 tsk. stødt nelliker
- 1/2 tsk. stødt kanel
- 1/2 tsk. bagepulver
- 1/4 tsk. vaniljepulver
- evt. lidt vand, hvis dejen er tør
1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
2. Pisk æg og kokossukker sammen, og rør herefter peanutbutter i.
3. Hak valnødder og chokoladen groft.
4. Rør så nødder, chokolade og resten af ingredienserne i massen, og lad den trække i 5 minutter.
5. Form 10 kugler, og tryk dem flade på en bageplade beklædt med bagepapir.
6. Bag dem i 12-15 minutter.
7. De må gerne være meget gyldne, før du tager dem ud, da de så bliver sprøde.
8. Lad dine julecookies køle af.
Tip
Opbevar dem i en lufttæt beholder, og kom gerne et stykke køkkenrulle i dåsen, der kan tage evt. væske. Så forbliver dine cookies sprøde.