Pandekager

Kikærtebrød

De er geniale at bruge som små pizzabunde, men smager også lækkert med et par skiver pålæg på eller som en avocadomad. Jeg har dem altid i fryseren.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
5 stk

1. Kom alle ingredienserne ned i en foodprocessor og kør blandingen til en ensartet masse.

2. Kom 1/5 af dejen på en varm pande med olie, bred dejen lidt ud og steg i 4-6 min i lidt olie. Vend brødet undervejs.

Tip
Du kan også lave brødene ved at undlade æggene og bruge 250 gram tørrede kikærter, som du kommer i blød i minimum 12 timer. Derefter hælder du vandet fra og kommer dem i foodprocessoren med 2 spsk. olivenolie, 1 ½ tsk. salt, 1 spsk. fiberHUSK og 4-5 dl vand og kører det til en ensartet masse. Derefter steger du dejen på panden. Du kan evt. lave dem til wraps og komme fyld deri.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld