Aftensmad Mad på max. 20 minutter Vegetarisk

Kikærter i kormasauce

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 portion
4 portion

Tilbehør

4 portion

Topping

1. Hak rødløg, hvidløg, ingefær og chili fint. Varm en gryde med olie op, og svits løg, hvidløg, ingefær og garam masala i 2 minutter.

2. Kom så tomatpuré, gurkemeje og svampe på panden, og svits i yderligere 2 minutter. Kom derefter kokosmælk, kikærter, vand, salt og peber i sovsen, og lad det simre i 10-15 minutter. Tilsæt limesaft, lige inden retten skal spises. Skær blomkålen i mindre stykker, og kør dem til små stykker i en foodprocessor.

3. Spis pr. portion 1⁄4 af blomkålsrisene sammen med 1⁄4 af kikærtesaucen, og top med koriander.

Tip

Hvis du ikke er så vild med kolde blomkålsris, så kan du varme dem ved at komme dem i en sigte og hælde kogende vand over. Du kan også fordele risene på 2 store tallerkner og give hver tallerken ca. 2 minutter i mikroovnen.

Erstat kikærterne med kylling, hvis du er mere til det – ligesom en klassisk opskrift på kylling-korma. Brug 4 kyllingebryster, skær dem i tern, og kom dem i gryden samtidig med tomatpuré, gurkemeje og svampe.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen