Aftensmad Dressing og dip Frokost

Kyllingeruller med peanutdressing

Kyllingeruller er en god opskrift at have i baghånden, hvis det skal gå lidt stærkt, men stadig gerne må være sundt. Men den er altså også god, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af din aftensmad. Den kan nemlig laves super simpel, med kun få grøntsager og lækre kyllingestykker. Den er også god hvis man f.eks. skal have gæster. Så kan du lave et skønt, stort fad med farvestrålende grøntsager og servere dette for dine gæster. Så kan de selv vælge det de aller bedst kan lide!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Fyld

  • 250 g kyllingebryst
  • 1 spsk. tamari
  • 1/4 tsk. peber
  • 2 tsk. sesamfrø
  • 1 stk. gulerod
  • 8 stk. grøn krølsalatblade
  • 1 stk. avocado
  • 2 håndfuld spirer
  • 4 stk. tangplader
2 person

Peanutdressing

  • 30 g peanutbutter
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 spsk. sesamolie
  • 1/4 dl vand
  • 1/4 stk. saft og skal af økologisk citron
  • 1 knsp. salt

1. Steg kyllingebrystet i tamari i 15-20 min., alt efter størrelse på stykkerne. Drys peber og sesamfrø på. Skær kyllingebrystet ud i passende stykker.

2. Kør alle ingredienserne til peanutdressingen sammen i en foodprocessor.

3. Skyl gulerod og salat. Skær avocadoen midt over, og gjern skal og sten. Skær gulerod, salat og avocado i passende stykker.

4. Fordel grønt og kylling på de 4 tangplader, og sørg for at placere fyldet på den en side af tangen, så du kan lukke dem. Rul dem så stramt som muligt og kom lidt vand på stykket, du skal lukke med. Server med peanutdressing.

Tip
Du kan i stedet for kylling også vælge andre gode proteinkilder, som f.eks. nogle lækre tigerrejer, laks, tofu osv. Hvis du skal servere til mange, kan du vælge at lave forskellige slags fyld, så der er lidt at vælge imellem.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld