Aftensmad

Laks i fad

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person
  • 2 stk. laksesteaks
  • 1 stk. porre
  • 4 stk. gulerødder
  • 1 dl fløde
  • 1/2 dl vand
  • salt
  • peber

1. Tænd ovnen på 175 grader.

2. Skær porre og gulerødder i mindre stykker. Det er vigtigt, at stykkerne ikke er alt for store, så de bliver ordentlig møre.

3. Kom grøntsagerne i bunden af et ildfast fad, og placér laksesteaks derpå. Drys med salt og peber, og hæld fløde og vand over.

4. Bag hele molevitten i 20-25 minutter. Hvis grøntsagerne ikke er helt færdigbagte, så fjern laksen, og giv grøntsagerne lidt længere tid.

Tip
Du kan altid bytte grøntsagerne ud, alt efter smag og sæson. Pastinak og søde kartofler er også skønne i retten.

Det børnevenlige twist

Skær 1 stor håndfuld kartofler i små tern, og bag dem sammen med grøntsagerne, så dit barn også får nogle kulhydrater.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld